2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Programı

Dumlupınar Üniversitesi Gediz Meslek Yüksekokulu Kampüsünde  düzenlenen mezuniyet töreninde 682 öğrenci kep giydi. Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nun 2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet törenine; Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Garnizon Komutanı J.Kd.Bşv. Hasan Hüseyin Özgür, Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Fethullah Karamete, Gediz Sağlık Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör.  Sinan Darcan, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, Gediz Belediye Meclis Üyesi ve Gediz Meslek Yüksekokulu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Erol Altıntaş, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Yılmaz Özen, öğrenciler, öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yağmur altında gerçekleşen törende veliler duygulu anlar yaşadı. Protokolün  derece alan öğrencilere başarı belgelerini vermesinden sonra ,  Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Yılmaz Özen’de  Kosgep belgesi almaya hak kazanan öğrenciler adına bir öğrenciye Kosgep belgesini verdi.   Gediz Sağlık Hizmetleri Müdürü  Öğr. Gör. Sinan Darcan’ın Sağlık Hizmetleri MYO öğrencilerinin yemin törenini yaptırmasından sonra öğrenciler kep atmak için tören alanına çıktı.

Öğrenciler keplerini fırlatarak mezuniyetlerini kutlarken, bazı öğrenci velileri duygulanarak gözyaşlarına hakim olamadı. Daha  sonra tören, geleneksel mezuniyet pilavı ve ayran ikram edilmesiyle sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2018, Çarşamba