Gediz Sağlık Hizmetleri Myo’da Görev Değişikliği

GEDİZ SAĞLIK HİZMETLERİ MYO’DA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Doç.Dr.Hamdi Melih SARAOĞLU, görev süresi dolan Doç.Dr.M.Kasım ÇAYCI’nın yerine Gediz Sağlık Hizmetleri MYO müdürlük görevine getirildi. Aynı zamanda Gediz Meslek Yüksek Okulu’nun da müdürü olan Doç.Dr.Hamdi Melih SARAOĞLU, devlette sürekliliğin esas olduğunu vurgulayarak, bu güne kadar Gediz Sağlık Hizmetleri MYO’na verdikleri başarılı hizmetlerden dolayı Doç.Dr.M.Kasım ÇAYCI’ya teşekkür etti ve bu hizmetlerin kaldığı yerden devam edeceğini belirtti. Doç.Dr.Hamdi Melih SARAOĞLU, Gediz Sağlık Hizmetleri MYO’nun kurucu müdürü olduğunu, okulun Gediz’e kazandırılmasında dönemin yöneticileri ile birlikte emeklerinin bulunduğunu söyledi. Gediz’de Dumlupınar Üniversitesine bağlı bulunan iki güzide eğitim kurumunun ilçenin sosyoekonomik ve kültürel yapısı için son derece önemli olduğunu, bu yüzden bu kurumların yerel unsurlar ile sürekli işbirliği içerisinde olacağını belirtti. Doç. Dr. Hamdi Melih SARAOĞLU, Gediz Sağlık Hizmetleri MYO’nun, mesleki ve teknik eğitimde uluslararası standartları yakalamış, teknolojik gelişmeleri yakından takip eden, demokratik, katılımcı, yenilikçi ve paylaşımcı, hizmet veren ve hizmet alanların mensubu olmaktan gurur duyacakları, öncü bir eğitim kurumu olması yolunda gayret göstereceklerini söyleyerek, bunun bir ekip işi olduğunu, bunu başarmak için idari ve akademik kadromuza ve öğrencilerimize büyük iş düşmektedir dedi.

Son Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2016, Salı