Gediz Sağlık Hizmetleri Myo’da Görev Değişikliği

GEDİZ SAĞLIK HİZMETLERİ MYO’DA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Öğr.Gör.Sinan DARCAN, görev süresi dolan Doç.Dr.Hamdi Melih SARAOĞLU’nun yerine Gediz Sağlık Hizmetleri MYO müdürlük görevine getirildi. Öğr.Gör.Sinan DARCAN, devlette sürekliliğin esas olduğunu vurgulayarak, bu güne kadar Gediz Sağlık Hizmetleri MYO’na verdikleri başarılı hizmetlerden dolayı Doç.Dr.Hamdi Melih SARAOĞLU’na teşekkür etti ve bu hizmetlerin kaldığı yerden devam edeceğini belirtti. Öğr.Gör.Sinan DARCAN, Gediz Sağlık Hizmetleri MYO’nun, mesleki ve teknik eğitimde uluslararası standartları yakalamış, teknolojik gelişmeleri yakından takip eden, demokratik, katılımcı, yenilikçi ve paylaşımcı, hizmet veren ve hizmet alanların mensubu olmaktan gurur duyacakları, öncü bir eğitim kurumu olması yolunda gayret göstereceklerini söyleyerek, bunun bir ekip işi olduğunu, bunu başarmak için idari ve akademik kadromuza ve öğrencilerimize büyük iş düşmektedir dedi.

Son Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2017, Çarşamba