Okulumuz 267 Öğrenci ile Yeni Eğitim Dönemine Başladı

2014-2015 Eğitim öğretim dönemini 94 öğrenci mezun ederek tamamlayan okulumuz yeni eğitim öğretim yılına ise 120 yeni kayıtla başladı. Yeni kayıt olan öğrencilerle birlikte okulumuzun toplam öğrenci sayısı da 267’ye yükseldi. YÖK tarafından 2015 kayıt döneminde okulumuza tahsis edilen 120 kontenjanın tamamının kayıt döneminde dolduğu görüldü. Okulumuza kayıt yaptıran öğrencilerden 10’u Gediz olmak üzere, 21’inin Kütahya ve ilçelerinden gelerek kayıt yaptırdığı 99 öğrencinin ise Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinden gelerek okulumuza kayıt yaptırdığı görülmüştür. Ayrıca kayıtlarda dikkat çeken bir başka husus ise kız öğrencilerin çokluğudur. Okulumuzu kazanan öğrencilerin 77’si kız öğrencilerden oluşurken, erkek öğrenci sayısı 43 olmuştur.

Son Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2015, Salı