Yenigüney Köyü Ana Sınıfı Yenileme Projesi ( 2015 )

GEDİZ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİ YENİGÜNEY KÖYÜ ANA SINIFINI YAPILANDIRDI.

Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı öğrencileri Sosyal Sorumluluk Projeleri dersi kapsamında “Minik Yüreklere Destek” isimli projeyle Yenigüney Köyü Ana sınıfını yapılandırdı.

Projede görev alan öğrenciler, Yenigüney Köyü Ana sınıfının yenilenmesi ve eksikliklerinin tamamlanması için tespitte bulundular. İhtiyaçların karşılanması için Gediz halkından ve esnafından yardım topladılar. Toplanan bu yardımlarla sınıfın boyası ve halısı değiştirilmiş ve sınıfta bulunan dolapların onarımı yapılmıştır. Anasınıfı öğrencilerine görsellik ve eğitim açısından yararlı olabilecek süslemeler yapılıp sınıfa sunulmuştur ayrıca oyuncak, puzzle, boya kalemleri vb gibi kırtasiye malzemesi yardımında bulunulmuştur.

Son Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2015, Pazartesi