“Minik Yüreklere Destek” Projesi

Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı öğrencileri Sosyal Sorumluluk Projeleri dersi kapsamında “Minik Yüreklere Destek” isimli projeyle Erdoğmuş Köyü Anasınıfını yapılandırdı.

Projede görev alan öğrenciler, Erdoğmuş Köyü Anasınıfının yenilenmesi ve eksikliklerinin tamamlanması için tespitte bulundular. İhtiyaçların karşılanması için Gediz halkından ve esnafından yardım topladılar. Toplanan bu yardımlarla sınıfın boyası ve halısı değiştirilmiş ve sınıfta bulunan dolapların onarımı yapılmıştır. Anasınıfı öğrencilerine görsellik ve eğitim açısından yararlı olabilecek süslemeler yapılıp sınıfa sunulmuştur ayrıca oyuncak, puzzle, boya kalemleri vb gibi kırtasiye malzemesi yardımında bulunulmuştur.

Etkinlik Tarihleri 12 Mayıs 2014, Pazartesi    |    Saat :00:00 - 11:00
Etkinlik Yeri Erdoğmuş Köyü
Etkinlik Türü Açılış
Etkinlik Sahibi T.C. Dumlupınar Üniversitesi
13 Temmuz 2015, Pazartesi / 533 defa okundu.